Home

DB Solutions is een Marketing en Communicatie-consultancy bureau dat strategische, creatieve en operationele oplossingen en adviezen biedt. Wij helpen u bij het bereiken van uw Marketingcommunicatie doelstellingen en zijn uw partner in het vinden van de juiste oplossing op het gebied van marketing en communicatievraagstukken.

Cynthia van Diejen Bijloo, eigenaar van DB Solutions, is een Corporate Marketing & Communications Manager met ruime (management)ervaring in strategie, marketing, communicatie, business development, branding en persbeleid inĀ (non-)profit organisaties in verschillende branches. Zij heeft diverse (Europese) marketingcommunicatie projecten uitgevoerd en heeft ervaring in het managen en effectief aansturen van meerdere (internationale) teams om resultaten te leveren onder hoge druk en strakke deadlines.

Cynthia is een teamgeoriƫnteerde expert die samenwerkt op alle niveaus van de organisatie om bijvoorbeeld beleidsplannen communicatief goed te vertalen naar externe en interne doelgroepen.

LinkedIn

 
db_02.jpg

Valid XHTML Valid CSS